Başınıza ne düşmezse bizden bilin

İlginize teşekkür ederiz! GEO-Summit 2019, İsviçre

İlginize teşekkür ederiz! GEO-Summit 2019, İsviçre

GEO-Summit 2019, Switzerland
 

Güncelleme: Sitemiz üzerinden bizlere ulaşan konu ile ilgili ilk 3 kullanıcımız Geo-Summit'te bizlerle olacak. Lütfen diğer organizasyonlarımız için sitemiz üzerinden Abone Listesine üye olunuz ya da Haberler Bölümümüzü sıklıkla takip ediniz.

 

Sizi 2 - 5 Ekim 2019 tarihleri ​​arasında Dünyaca ünlü İsviçre kenti Davos'ta gerçekleşecek olan GEO-Summit 2019'a davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Etkileyici Alp Dağları manzarasına sahip Davos, dünyanın en ünlü kış sporları merkezlerinden biri olan ve Dünya Ekonomik Forumu'na ev sahipliği yapan Avrupa'nın en yüksek şehridir.


Üç günlük etkinlik, doğal afetlerin azaltılması ve doğal afetlerde korunmanın teknolojik evrimi ile ilgili bir dizi konuya odaklanacak. Yüksek profilli konuşmacılar tarafından düzenlenen uygulamalı dersler, disiplinlerarası bir şekilde konuları ele alacaktır. Aşağıdaki kuruluşların aktaracağı bilgi ve tecrübelerden faydalanmak için sabırsızlanıyoruz:


- WSL - İsviçre Federal Orman, Kar ve Çevre Araştırma Enstitüsü
- WITg, Malzeme Sistem Teknolojisi Enstitüsü Thurgau
- DRI Yatırım Yönetimi - Altyapının Geliştirilmesi Şirketi, Ltd, Slovenya
- Newcastle Üniversitesi, Avustralya
- Geoprevent AG, Schweiz

Misafirlerimiz yeni standartlar belirleyen yüksek enerjili bir bariyerin canlı testiyle etkileyici bir anı heyecan dolu bir şekilde izleyecektir. Aynı zamanda İsviçre araştırma enstitüsü WSL / SLF ile işbirliği içinde alpin saha testlerinin yanı sıra koruma çözümlerinin canlı testlerinin ve doğal tehlikelerin elektronik izlenmesi/takip edilmesine de tanıklık edecek, Davos'un pitoresk doğasına yapılacak olan geziler ile pratik bilgi sağlayacaklardır. Yine de, sorularınızı tartışmak için zaman olacaktır.


Kayıt 29 Temmuz - 23 Ağustos 2019 tarihleri ​​arasında açıktır.
Sizleri yakında İsviçre'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Lütfen katılım için iletişim sayfamızdan email atarak talebinizi bir an önce iletiniz.

Not: Kontenjanımız sınırlıdır.

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis